Jacobs is aan het laden.

menu

Veiligheid

Veiligheid

Ons beleid eist dat we onze werkzaamheden veilig, gezond, milieubewust, kwaliteitsgericht en zonder schade uitvoeren.

Alleen als veiligheid goed gemanaged wordt, scoren we ook op andere gebieden zoals betrouwbaarheid, kwaliteit en winstgevendheid!

Met onze beheersystemen willen we alle ongewenste voorvallen en schadelijke gevolgen voor mens, milieu en installaties voorkomen. Elk ongewenst incident kan worden voorkomen. Onze leidinggevenden zetten, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering, hun verantwoordelijkheid inzake veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit ook om in daden.

 

Trainingsprogramma

JACOBS NV is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van industrieel reinigen. Onze activiteiten zijn gericht op industriële reiniging, hydrodemolition, veegwerken en afval. De organisatie telt 80 gemotiveerde en SIR-gecertificeerde werknemers.

Met behulp van specialistische apparatuur, veelal in eigen huis ontwikkeld, leveren onze vakbekwame medewerkers kwalitatief hoogstaand werk tegen een eerlijke prijs.

Ons wagenpark van ongeveer 60 vrachtwagens is dagelijks in optimale staat van paraatheid om zowel onze trouwe klanten als nieuwe prospects zo snel en zo goed mogelijk te bedienen.


Wenst u meer informatie? Contacteer ons hier