Jacobs is aan het laden.

menu

Rioolreiniging

Rioolreiniging

JACOBS nv verzorgt rioolreiniging voor zowel openbare diensten (gemeenten & gewesten) als voor de privé-sector (industrie en wegenbouw). Wij kunnen oplossingen bieden voor preventieve en curatieve rioolreiniging van alle diameters. Conform de behoeften en de wetgeving, kan Jacobs NV in samenspraak met de klant een oplossing aanreiken voor de verwerking van de afvalstoffen.Rioolreiniging met oog voor het milieu

JACOBS voert de rioolreiniging en het onderhoud vakkundig en milieuvriendelijk uit. De vrijgekomen afvalstoffen worden verwerkt en gerecycleerd. Onze recyclingcombinaties zorgen voor directe recycling van rioolwater en reinigingswater. Daarnaast verkleinen onze combinaties de CO2-uitstoot. Doordat JACOBS het juiste materiaal inzet en de nodige preventieve maatregelen neemt, is er geen hinder voor de omgeving en het milieu.

Meer weten over rioolreiniging en rioolinspectie door JACOBS?

Wilt u weten wat wij u kunnen leveren op het gebied van rioolreiniging en rioolinspectie? Zoekt u een oplossing voor een specifiek probleem? Of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.