Jacobs is aan het laden.

menu

Afvalbemiddeling

Afvalbemiddeling

JACOBS NV zorgt voor de meest kosteneffectieve oplossing voor uw (gevaarlijke) afvalstromen. Wij combineren onze onafhankelijke positie met een uitgebreide kennis van alle verwerkings- en recyclinginstallaties in Nederland en België. Dit resulteert in de beste en economisch meest voordelige oplossing per afvalstroom.

Ladder van Lansink

Alle afvalstromen worden verwerkt volgens de principes van de ladder van Lansink. De ladder van Lansink is een afvalhiërarchie die bestaat uit vier vormen van omgaan met afval. De hoogste prioriteit gaat daarbij naar preventie (A). Daarna volgt een zo hoogwaardig mogelijk hergebruik (B en C). De derde vorm in de afvalhiërarchie is de verbranding van afval met als doel er energie mee op te wekken (D en E). De minst gewenste vorm is storten of lozen (F).Sectoren

  • (Petro)chemie
  • Voedingsindustrie
  • Staalindustrie
  • Afvalverwerkers
  • Energiecentrales

Meer weten over afvalbemiddeling door JACOBS?

Wilt u weten wat wij u kunnen leveren op het gebied van afvalbemiddeling? Zoekt u een oplossing voor een specifiek probleem? Of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.